HIRDETÉS 2020.05.10.

HIRDETÉS 2020.05.10. 

 

  1. Örömmel értesítjük a kedves hívekkel, hogy hétköznapokon, reggel 7 órakor, pénteken és szombaton este 7 órakor is, vasárnap de. 7, 9, 11 és este 7 órakor a szentmiséket, ugyanígy a májusi litániákat este 7 órakor, élő adásban, a YouTube csatornán közvetítjük. A keresőbe be kell írni: Mezőkövesdi Szent László Nagytemplom! 
  1. A héten, pénteken, ¾ 7-kor a litánia, 7 órakor a szentmise közvetítése történik. Utána fél órás időkeretben, szentségimádást tartunk. 
  1. Aki csak teheti kapcsolódjon be ezekbe a közvetítésekbe, hogy a lelki kapcsolat meg ne szakadjon a templommal, a Szent László Egyházközséggel. Különösen is ajánljuk azoknak, akik a szentmisét mondatják. 
  1. Kérem a kedves híveket, hogy kitartóan imádkozzanak azért, hogy templomaink ajtajai mielőbb megnyílhassanak, és sokszoros buzgósággal jöhessünk újból a szentmisékre, és egyéb lelki alkalmakra. 
  1. Az iroda, de. 8-12-ig nyitva áll az ügyek intézésére, a járványügyi előírásoknak betartásával. Kérem is a kedves híveket, hogy ne feledkezzenek el szeretteikért szentmisét mondatni, és egyéb kötelezettségeiknek eleget tenni. 
  1. Szeretném köszönetemet kifejezni, Mozer Attila testvérünknek, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy élőben tudjuk követni a templomi eseményeket. 
  1. Ugyancsak szeretném megköszönni Mozer János karnagy úrnak, az anyák napi koncertet, és az élő közvetítésekben vállalt szerepét.