HIRDETÉS 2022.05.22.

HIRDETÉS 2022.05.22.

 

  1. Május hónap során, a litániák, este 7 órakor kezdődnek. Esti szentmise esetén, negyedórával előtte ¾ 7 órakor, karnagy úr vezetésével!
  1. A héten, hétfőn tartjuk, a hagyományos karitász kirándulást Bogácsra és környékére. Indulás: 9 órakor, a Közösség Ház mellől.
  1. A héten, szerdán kerül sor egyházközségünk zarándoklatára, a szomolyai Mária imahelyhez. 50 fős autóbuszt indítunk, tejesen ingyenesen. Tessenek jelentkezni az irodában vagy a sekrestyében. Indulás: du. 5 órakor, a plébániától.
  1. A héten, pénteken, du. 4 órától kerül sor, az elsőáldozásra készülő gyermekekkel való szeretetteljes elbeszélgetésre a plébánia hittantermében. Az esti szentmise után, az Effata Karizmatikus Csoport vezetésével szentségimádást tartunk.
  1. A héten, szombaton, reggel 8 órától, a szentsír lebontását kérem egyházközségünk férfitagjaitól. A héten, szombaton, de. 9 órától, az elsőáldozásra készülő gyermekeknek főpróbát tartunk. Az elsőáldozásra készülő gyermekeknek, szüleiknek, hozzátartozóiknak szentgyónási alkalmat biztosítunk. Kérem a kedves szülőket és hozzátartozókat, hogy a gyermekeikkel együtt járuljanak szentáldozáshoz.
  1. A következő vasárnap, egyházközségünk nagy ünnepe lesz, a de. 9 órai szentmisén történik a gyermekek elsőáldozása.

Előre hirdetem

Május 31-én, kedden, du. 6 órakor kezdődik, a Szent Anna Imacsoport kilenc, egymást követő keddi imádsága, a családokért, a békéért.