HIRDETÉS 2023.03.19.

HIRDETÉS 2023.03.19.

 

A héten, hétfőn, du. fél 6 kor felnőtteknek szóló hittanórát tartunk, melynek keretében egy elgondolkodtató filmet nézünk meg.

A héten, kedden, du. fél 6-kor egyházközségi képviselőtestületi gyűlést tartunk. Téma: a húsvéti ünnep előkészületei!

A héten, pénteken, du. 4 órától keresztúti ájtatosságot tartunk. Az Effata Karizmatikus Közösség szolgálatát kérem. Nagyböjti péntekeken egyházunk kéri a húsételtől való tartózkodást. Az esti szentmise után szentségimádást tartunk.

A következő vasárnap, du. 2 órakor a városi keresztút próbáját tartjuk. Kérem a szereplők megjelenését.

Továbbra is buzdítom a kedves híveket a nagyböjti hétköznapon, a reggel 7 órakor kezdődő szentmiséken való részvételre.

Előre hirdetem

Március 27-én, hétfőn, a városi lelkigyakorlat első napja, du. 5 órakor a mi templomunkban kezdődik. Az ünnepi szentmise után vetítettkeképes előadásra kerül sor. A lelkigyakorlatot Dr. Fábry Kornél atya, az eucharisztikus világkonferencia szervezője, az Országos Lelkipásztori Központ igazgatója tartja. A lelkigyakorlat alatt lehetősége van a kedves híveknek a húsvéti szentgyónásuk elvégzésére!

Március 28-án, kedden, a városi lelkigyakorlat második napja, du. 6 órakor folytatódik a Jézus Szíve templomban. Ugyancsak Dr. Fábry Kornél atya közreműködésével. Kérem, hogy a kedves hívek jöjjenek el mindkét alkalomra.


Április 1-én, szombaton, a városi keresztútra hívjuk kedves híveinket, a lelkiségi csoportokat, az énekkarokat, tanári karokat, szentségek felvételére készülő fiatalokat, gyermekeket, szüleiket, a minisztránsokat és minden jóakaratú embert.