HIRDETÉS 2021.07.25.

HIRDETÉS 2021.07.25.  1. A héten, szerdán, a reggeli szentmise után elimádkozzuk a kibővített Szent József litániát.

 

  1. A héten, pénteken, az esti szentmise után, csendes elmélkedő szentségimádást tartunk.

 

  1. A következő vasárnap, augusztus első vasárnapja, déltől az esti szentmise kezdetéig szentségimádást tartunk. Kérem az imádkozó közösségek szolgálatát.

 

  1. Július és augusztus hónapok során, karnagy urunk, minden vasárnap, de. fél 11-től orgonakoncertet ad az érdeklődők számára.

 

  1. Szeretném megköszönni a Szent Anna Imaközösség kilenc héten át tartó buzgó imáját a családokért, és egyházközségünk egyéb imaszándékaira.

 

  1. Ugyancsak szeretném megköszönni az Effata Karizmatikus Közösség missziós buzgóságát, hogy végigjárta a város utcáit, imádkozva az itt élőkért, jókért-rosszakért, hívőkért-hitetlenekért.

 

  1. Ahogy a kedves hívek észre vehették, a szentély két oldalán lévő szobrok felújítása - aranyozással egybekötve - zajlik. Amíg a mi Urunk Jézus jóságosan tekint az igét hirdetőkre, addig a Szűzanya a szentáldozáshoz járulókat szemléli anyai szeretettel. A felújításra tisztelettel kérem a kedves hívek adományait. A ránk következő két vasárnap során a perselyezés, a szobrok felújítását szolgálja.