2014.11.16.

 1. Ma, du. 3 órakor, templomunkban, rászorulók megsegítésére, jótékonysági célú orgonakoncertet tartunk. A műsor, a kitett plakáton olvasható. Fellépnek: Nyitrai Péter, Mozer János, Mozerné Horga Stefánia.

 2. Az egyházközségi képviselőtestületi választással kapcsolatban közlöm, hogy kialakult a kedves hívek ajánlásával az a lista, amelyet ma, a gyűjtőből elvehetnek. Az ábécé rendben felsorolt, 25 névből – nagyon fontos!!!, hogy 12 nevet jelöljenek meg. A hét során kérem, hogy választási lapokat hozzuk el. Vagy ide a templomi gyűjtőbe tegyék, vagy a plébánia irodájában adják le.

 3. Pápai rendelkezés alapján, a békeköszöntés, csak a közvetlenül mellettünk állókkal történjék. A szentmisét bemutató pap nem hagyhatja el az oltár, a két mellette állóval vált békeköszöntést.

 4. A héten, szerdán, du. fél 6!!! - kor bibliaóra. Tartja: plébános. Téma: Az életszentség.

 5. A héten, pénteken, de. 9 órakor, templomunkban, az esperesi kerület papsága, a főesperes vezetésével mutat be ünnepi szentmisét. Nagyon kérem a kedves híveket, hogy aki csak teheti, jöjjön el.

 6. A következő vasárnap, Krisztus király ünnepe. Ezen a napon, a de. 11 órai szentmise után elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Déltől, az esti szentmise kezdetéig, du. 5 óráig, templomunkban, szentségimádást tartunk.

 7. A hittanos rajzpályázat leadási határideje: a következő vasárnap, a 9 órai szentmise után.

 8. A templombelső felújítására, az eltelt időszak alatt, 27.000.-Ft adomány gyűlt össze.

 9. A kedves hívek figyelmében ajánljuk továbbra is, az egyházközség, interneten felkereshető oldalát. Egyéb hasznos és lelki információk mellett, pl. megtalálhatók, a házasságkötési, keresztelési, és egyéb űrlapok, melyek onnan letölthetők. Így keressük: szentlaszlo-mezokovesd.hu

 10. A miskolci jezsuita gimnázium, nov. 19-én, 8 órától nyílt napot tart. Várják az érdeklődőket.

 11. A szentmise végén, karitász csoportunk, „Szent Erzsébet kenyerét” osztja, egy helyen, a főbejáratnál. Kedden ingyenes napot tartanak telephelyükön. December 20-án, karitászcsoportunk, az önkormányzattal együttműködve, templomunk előtt, meleg ételt oszt, a rászorulóknak.