HIRDETÉS 2021.07.04.

HIRDETÉS 2021.07.04.

A héten, hétfőn, azaz holnap, de. 11 órakor, évfolyamtársaimmal ünnepi hálaadó szentmisét mutatunk be templomunkban, pappá szentelésünk 42. évfordulóján. Nagyon számítok az egyházi képviselőtestület, a Szent László Énekkar, a Szervita, a Szent Anna, a Karizmatikus közösségek tagjaira, és minden kedves hívünkre, akiknek csak ideje engedi, jöjjön el.

A héten, kedden, du. fél 7 kor kezdjük, a Szent Anna Kilenced hetedik imaóráját. Szeretettel hívom fel a kedves hívek figyelmét arra, hogy az imaközösséghez szabadon lehet csatlakozni. A közösség hétről-hétre, nagy odaadással imádkozik a családokért. Külön köszönöm a mintegy 40-50 fős közösség vezetését: Tóth Jánosné Margónak és Jacsó Józsefné Erzsikének.

A héten, szombaton, du. 5 órakor, a Szent László Énekkar, Mozerné Horga Stefánia vezetésével, 25 éves fennállása alkalmából, ünnepi koncertet ad templomunkban. Erre a rendezvényre mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Július és augusztus hónapok során, karnagy urunk, minden vasárnap, de. fél 11-től orgonakoncertet ad az érdeklődők számára.

Még egyszer szeretném megköszönni a kedves hívek jelenlétét az ünnepi búcsúi szentmisénken. A sok jóakaratot és áldozatot, amit hoztak, hogy szép és méltó ünnepünk legyen.

A maszk használatát feloldotta a püspöki kar. A szenteltvíz használata újból lehetséges. Természetesen fennáll a fertőtlenítés és a maszkviselés lehetősége is. A békeköszöntés továbbra is fejhajtással történjen. Továbbra is ajánlott a kézbe történő szentáldozási mód.