HIRDETÉS 2021.10.10.

HIRDETÉS 2021.10.10.  1. Október hónap során, du. 5 órakor, közösen imádkozzuk a rózsafüzért. Esti szentmise esetén a karnagy úr vezetésével, du. ½ 5-kor kezdődik az közös ima. Hétfőn a képviselőtestület tagjait, kedden, a Karitász Csoport tagjait szerdán, a Szent Anna Imacsoport tagjait, csütörtökön a Karizmatikus Csoport tagjait, a többi napokon, a hívek közül vállalkozókat kérem a tizedek elimádkozására.
  1. A héten, szerdán, a reggeli szentmise után, a Katolikus Egyház fővédőszentje tiszteletére, a Szent József litániát imádkozzuk közösen. Szerdán du. 5 órakor, a Jézus Szíve templomban, Veres András püspök atya mutat be hálaadó szentmisét, a templom építésének 20. a Máltai Szeretetszolgálat és a Katolikus Általános Iskola fennállásának 30. éves évfordulója tiszteletére. Ezért a bibliaóra elmarad.
  1. A héten, pénteken, az esti szentmise után, az Effata Karizmatikus Közösség vezetésével tartunk szentségimádást.
  1. A héten szombaton, de. 10 órától, a bérmálkozásra készülők számára tartunk plébániai foglalkozást. Fél 12-kor pedig a bérmálkozásra készülő gyermekek szüleinek tartunk rövid megbeszélést a hittanteremben.

       5. A következő vasárnap, a de. 9 órai szentmisén, az Effata Karizmatikus Közösség adja a liturgikus szolgálatot.