HIRDETÉS 2021.07.11.

HIRDETÉS 2021.07.11.

 

  1. A héten, kedden, du. fél 7 kor kezdjük, a Szent Anna Kilenced nyolcadik imaóráját. Szeretettel hívom fel a kedves hívek figyelmét arra, hogy az imaközösséghez szabadon lehet csatlakozni. A közösség hétről-hétre, nagy odaadással imádkozik a családokért.

 

  1. A héten, szerdán, a reggeli szentmise után elimádkozzuk a kibővített Szent József litániát.

 

  1. A héten, pénteken, az esti szentmise után, csendes elmélkedő szentségimádást tartunk.

 

  1. A héten, szombaton, az Effata Karizmatikus Közösség városi imádságot szervez, oly módon, hogy az utcákon haladva, az ebben a városban élők megtéréséért imádkozik. Gyülekezés: 9.30 (fél 10!) órakor, a bogácsi út végén lévő keresztnél. Az összegyűltek két csoportra oszlanak, majd találkoznak a Jézus Szíve templomnál, oda betérnek imádkozni, majd közösen folytatják útjukat templomunkba, ahol szentmisét mutatunk be a város lakosai üdvösségéért.

 

  1. Július és augusztus hónapok során, karnagy urunk, minden vasárnap, de. fél 11-től orgonakoncertet ad az érdeklődők számára.

 

  1. Még egyszer szeretném megköszönni a kedves hívek jelenlétét a sok ünnepi alkalmon. Gondolok a vasmisére, az aranymisére, az újmisére, a búcsúi ezüstmisére, az évfolyamtalálkozóra, az énekkar 25 éves fennállása alkalmából adott koncertre.

 

  1. Ahogy a kedves hívek már tudják, hogy Tamás atyát, érsek atya római tanulmányok végzésére küldi. Búcsúzó szentmiséjét: július 25-én, de. 11 órakor tartja.