HIRDETÉS 2022.06.19.

HIRDETÉS 2022.06.19.

 

A héten, kedden, a Szent Anna Imakilenced, du. fél 7-kor kezdődik. Jöjjünk minél többen imádkozni a családjainkért és a békéért!

A következő vasárnap, de. 10 órakor kezdődik, a 100. Jézus Szíve tiszteletére bemutatott búcsúi szentmise, a Jézus Szíve templomban.

Előre hirdetem:

Június 27., hétfő, Szent László király ünnepe. De. 10 órától szentségimádás kezdődik templomunkban. Du. 6 órakor tartjuk templomunk búcsúi szentmiséjét. A szentmisét és szentbeszédet Herbst Ádám újmisés tartja. A körmeneten a város fúvósai működnek közre. A körmenet után a kedves híveket vendégül látjuk a plébánia kertjében. Már előre kérem, hogy erre a napra édes és sós süteményeket süssenek kedves asszonyhíveink.

Szentségimádás rendje: 10: Képviselőtestület, 11: Effata Csoport, 12: Jézus Szíve Szövetség, du. 1: Szent László Énekkar, 2: Szervita Harmadrend, 3: Karitász, 4: Szent Anna Imacsoport

Egyéb teendők: Szombat reggel 8 órára várjuk, a rezgőket és a zöldeket. Külön virágokat nem kérünk, mert hétfőig elhervadnának. A Szent Anna imaalkalmán megbeszéltek szerint történik majd szombat de. folyamán a kapudíszek megfonása. Vasárnap a Jézus Szíve búcsú van. Hétfőn reggel történik a kapudíszek elhelyezése, a zászló kitétele. A sütemények behozatalára egész nap van lehetőség.

Fiataljainknak, főleg a most megbérmáltak számára lelki napot szervezünk július 15-én, a nyári ifjúsági találkozón, Egerszalókon. Erre vonatkozó megbeszélést, július 2-án, de. 10 órakor tartunk a hittanteremben. Várjuk a fiatalokat, különösen is azokat, akik mostanában járultak a bérmálás szentségéhez.

Továbbra is hívjuk hittanosainkat, minisztránsainkat a plébániai táborozási hétre, mely július 25-29-ig tart, 7-14 éves korig. Várjuk a jelentkezőket! Bővebb tájékoztatás a hirdetőtáblán olvasható. Még pár hely van!